ʻaoʻao_banner

Nūhou

I ka ʻoki ʻana i ka maʻi cardiovascular, ʻo ke koho ʻana i nā sutures a me nā ʻāpana he mea koʻikoʻi i ka holomua o ke kaʻina hana. ʻO WEGO kahi mea hoʻolako alakaʻi o nā lako lapaʻau a me nā lako, e hāʻawi ana i kahi ʻano o nā sutures sterile surgical, me nā sutures cardiovascular i manaʻo ʻia me nā ʻano nilala poepoe a me radius. Hoʻolālā ʻia kēia mau sutures kūikawā e hāʻawi i ke komo ʻana o ka ʻiʻo maikaʻi, hoʻonui i ka hana kulou a me ka maneuverability paʻa, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no nā kaʻina cardiovascular.

Hāʻawi ʻia nā suture cardiovascular i manaʻo ʻia i kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa kūʻokoʻa a me ka radius needle e hōʻoia i ke komo maikaʻi ʻana no ka humuhumu pololei a me ka maikaʻi i ka wā o ka ʻoki cardiovascular. Pono kēia e hoʻokō i nā hopena maikaʻi loa a hoʻemi i ka pilikia o nā pilikia. Hoʻohui ʻia, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke kuʻi ʻana a me ke kulou ʻana o ka suture i kona kūpaʻa holoʻokoʻa a me ka hilinaʻi, e hāʻawi ana i nā kauka lapaʻau i ka hilinaʻi e hana i nā kaʻina cardiovascular paʻakikī.

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui o ka suture cardiovascular i ʻōlelo ʻia, ʻo ia ka paʻa o ka hopena o ka wai, he mea koʻikoʻi ia i ka mālama ʻana i ka pono o ka suture i ka wā o ke kaʻina. ʻO kēia kūpaʻa, i hui pū ʻia me ka manipulation paʻa o nā sutures, e hōʻoiaʻiʻo i nā kauka lapaʻau hiki ke hana me ka pololei a me ka hilinaʻi ʻoiai i loko o ke kaiapuni ʻoihana cardiovascular paʻakikī. Hoʻohui ʻia, ʻo kēia suture kokoke i ka 1: 1 needle-to-thread ratio e kōkua i ka hōʻemi ʻana i ke koko i ka wā o nā kaʻina cardiovascular a paipai i ka hemostasis maikaʻi aʻe.

Ma ke ʻano he mea hoʻolako lāʻau lapaʻau hilinaʻi, ua kūpaʻa ʻo WEGO i ka hāʻawi ʻana i nā huahana kiʻekiʻe e kūpono i nā pono kikoʻī o nā limahana mālama ola. Ma waho aʻe o ka ʻokiʻoki ʻana, hāʻawi ʻo WEGO i kahi ākea o nā mea lapaʻau a me nā mea hoʻohana, me nā set infusion, nā syringes, nā catheters intravenous, nā mea orthopedic a me nā implants niho. Me ka nānā ʻana i ka hana hou a me ka maikaʻi, hoʻomau ʻo WEGO i ka hoa koho no nā hui mālama olakino e ʻimi nei i nā hoʻonā olakino olakino.

I ka hōʻuluʻulu manaʻo, ʻo ke koho ʻana i ka suture ʻokiʻoki he mea koʻikoʻi i ka ʻoki ʻana i ka maʻi cardiovascular, a hāʻawi nā WEGO i ʻōlelo ʻia e nā suture cardiovascular i kahi hiʻohiʻona holomua i hoʻonohonoho ʻia i nā koi kikoʻī o kēia mau kaʻina hana. Ma ka hāʻawi ʻana i ke komo ʻana o ka ʻiʻo maikaʻi, kūpaʻa a me ka maneuverability, kōkua kēia suture kūikawā i ka kūleʻa a me ka palekana o nā kaʻina cardiovascular, e hoʻopōmaikaʻi ana i nā mea maʻi a me nā mea mālama olakino.


Ka manawa hoʻouna: Mei-30-2024