itulau_fanua

Tala Fou

faailoa atu:
O taotoga o manu e masani lava o se fanua tulaga ese e manaʻomia ai vailaʻau faʻapitoa faʻapitoa e fetaui ma o latou manaʻoga tulaga ese. Aemaise lava gaioiga e faia i faʻatoʻaga ma falemaʻi manu e masani ona aofia ai galuega faʻapitoa ma manaʻomia ai sapalai faʻafomaʻi lelei ma faʻalagolago. Ina ia ausia lenei manaʻoga, Cassette Suture na faʻavaeina e avea o se fofo faʻafouina, faʻapitoa faʻafeiloaʻi manaʻoga o taotoga o manu.

Le fetaui lelei mo taotoga tele:
E le pei o taotoga e faia i luga o tagata, o taotoga o manu e masani ona faia i vaega, aemaise lava i faatoaga. Mai le pusi neutering i le tele o isi faiga, o nei faiga e manaomia ai le malosi, sefe taimi ma tau-lelei fofo faafomai. O suture kaseti ua avea ma filifiliga sili a fomai manu mo le fetaui lelei ma le tele o taualumaga.

Fa'aalia fa'amanuiaga:
O sutures kaseti e ofoina atu tulaga lelei e le mafaatusalia i taotoga o manu. O se fa'amanuiaga iloga o le lautele o filo umi o lo'o maua, mai le 15m i le 100m mata'ina i le pusa. O lenei umi limafoai e faʻamautinoa ai e mafai e fomaʻi manu ona faia ni faʻataʻitaʻiga se tele e aunoa ma le faʻalavelave poʻo le manaʻomia mo suiga masani o filo.

Tulaga lelei ma Fa'amaoni:
O la matou kamupani, o se vaega o le WEGO Group ta'uta'ua, e matua mitamita lava i a matou oloa fa'atau oloa lea e aofia ai le tulaga mata'ina o su'i kaseti. I le avea ai o se taʻutaʻua gaosi oloa faʻafomaʻi, matou te malamalama i le taua o le lelei ma le faʻamaoni i taotoga o manu. O matou Kaseti Sutures ua fa'ainisinia e fa'amalieina mana'oga faigata o le tele o fa'atinoga, fa'amautinoa i'uga lelei ma le fa'amafanafanaga o le ma'i.

Fetuuna'i ma fetuutuuna'i:
O su'i kaseti e ofoina atu le fa'aogaina lelei, e fa'atatau mo le tele o fa'asologa o manu i tua atu o taotoga fa'ato'aga. Po'o le fa'amama po'o le fa'amama fa'agaioiga o manu, tapuni manu'a i manu lapopoa, po'o so'o se isi taotoga, e mafai e foma'i manu ona fa'alagolago i le fetuutuuna'i o su'i kaseti e lagolago ai lo latou tomai.

i le faaiuga:
O le faia o taotoga i luga o manu, aemaise lava i vaega, e manaʻomia ai sapalai faʻapitoa faʻapitoa e faʻamautinoa ai le lelei, taugofie, ma le tausiga o maʻi. O le suture kaseti ua avea ma fofo faʻapitoa, faʻapipiʻiina mo taotoga o manu. Faatasi ai ma le tele o filo umi ma le tulaga maualuga, ua avea i latou ma se suiga o taaloga, faʻaleleia le poto masani faʻapitoa mo fomaʻi manu ma o latou gasegase. I le avea ai o se taʻitaʻi i le alamanuia, o loʻo faʻamoemoe le matou kamupani e faʻaauau pea le faʻafouina ma tuʻuina atu oloa lelei, e aofia ai sutures kaseti, e faʻalautele ai le alualu i luma lautele o vailaʻau faʻafomaʻi ma le soifua manuia o manu.


Taimi meli: Iuni-16-2023