itulau_fanua

Tala Fou

A o'o i ta'otoga, e taua tele le sa'o ma le fa'amaoni. WEGO, o se taʻutaʻua tuʻuina atu fofo faʻafomaʻi faʻafomaʻi, ua atiaʻe se suture cardiovascular fautuaina e setiina se tulaga fou mo le alamanuia. O lenei suʻi tipitipi faʻamaʻi ua faʻapipiʻiina i tekinolosi HEMO-SEAL, lea e faʻaitiitia ai le suture polypropylene i le nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai nila, e mafua ai le maualalo o le nila-i-suture ratio. O lenei mamanu fou e faʻaitiitia ai le toto o le pine, ma faʻalelei ai mo togafitiga cardiovascular.

O le Tapered Suture o loʻo i ai le nila 1: 1 i le suture ratio, e maua ai le pulea ma le faʻaogaina i le taimi o taotoga. O lenei mea e mafai ai e fomai tipitipi ona galulue ma le sili atu le saʻo, iʻu ai le faʻaleleia o taunuʻuga o maʻi. O tekinolosi HEMO-SEAL e faʻamautinoaina o le tele o suture e faʻatumu lelei ia pine, faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi. Faatasi ai ma suture cardiovascular a le WEGO, e mafai e fomai tipitipi ona mautinoa i le faʻamaoni ma le faʻatinoga o latou mea suʻe.

O le tautinoga a le WEGO i le tulaga lelei o loʻo faʻaalia i le lautele o mea tau masini faʻafomaʻi, lea e aofia ai le sili atu i le 1,000 ituaiga ma sili atu i le 150,000 faʻamatalaga. O lo latou tuuto i mea fou ma tulaga lelei ua avea ai i latou ma se tasi o kamupani sili ona faʻatuatuaina o fofo faʻalesoifua maloloina i le lalolagi. O oloa a le WEGO ua ulufale nei i le 11 o le 15 vaega o maketi, faʻaauauina le faʻatulagaina o tulaga mo masini faʻafomaʻi saogalemu ma faʻalagolago.

I totonu o le si'osi'omaga fa'anatinati o le fatu cardiovascular, o le i ai o meafaigaluega ma mea sa'o e taua tele. O suture cardiovascular fautuaina e le WEGO o se molimau i la latou tautinoga i le faʻalauteleina o togafiti faʻapitoa ma faʻaleleia le tausiga o maʻi. Faatasi ai ma lona mamanu saʻo ma le HEMO-SEAL tekinolosi, o lenei suture e tatau ona i ai se aafiaga tele i le tulaga o taotoga cardiovascular, faʻatulagaina se faʻailoga fou mo suture taotoga ma vaega.


Taimi meli: Iuni-13-2024