itulau_fanua

Tala Fou

O Weigao o le kamupani fa'atau oloa fa'afoma'i ta'uta'ua a Saina, o lo'o tu'uina atu le tele o ituaiga suture su'i tipitipi ma tusi pasi i luga o le maketi. Faatasi ai ma le sili atu i le 1,000 ituaiga ma sili atu i le 150,000 faʻamatalaga o oloa, ua avea Weigao ma faʻalagolago i le lalolagi atoa e tuʻuina atu fofo fofo. O le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei o loʻo faʻaalia e ala i ana tusi pasi ma resitalaina, lea e asiasia ma suʻeina i tausaga taʻitasi ina ia faʻamautinoaina se tulaga lelei atoatoa ma gaosiga i lalo o le vaavaaiga a pulega i le salafa o le lalolagi.

O le mautu ma le aoga o sutures WEGO ua faʻaleleia atili e le inisiua aitalafu na tuʻuina atu e le UBS talu mai le 2009. E le gata ina faʻamautinoa le faʻatinoina ma le lelei, ae faʻaalia ai foi le tautinoga a le kamupani i le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le faʻamaoni o oloa. O se taunuuga, o sutures a WEGO ua lauiloa e le sili atu i le 20,000 falemaʻi ma falemaʻi i le lalolagi atoa, faʻamaonia le igoa o le igoa o le faʻatuatuaina ma le filifiliga muamua i le falemaʻi.

O le lautele o oloa a le WEGO ua faia se aafiaga taua, ulufale i le 11 mai le 15 vaega maketi. O le faʻalauteleina o loʻo faʻaalia ai le agavaʻa o le kamupani ma le gafatia e faʻafetaui manaoga faʻafomaʻi eseese. E ala i le ofoina atu o le tele o sutures taotoga, ua faʻatulagaina e WEGO o ia lava o se fofo faʻapitoa e fetaui ma manaʻoga o fomaʻi eseese ma fesoasoani i le alualu i luma o le soifua maloloina o le lalolagi.

I se aotelega, o le tuuto o le WEGO i le tulaga lelei, faʻasologa o oloa faʻatau ma le faʻalauiloaina o le lalolagi ua avea ai ma faʻailoga suture taʻotoga faʻapitonuʻu ma ituaiga sili ona atoatoa ma tusi pasi. WEGO faʻapipiʻi taua tele i le saogalemu o oloa, faʻatuatuaina ma le tausisia o tulaga faʻavaomalo, faʻaauau pea ona faʻatulagaina se faʻataʻitaʻiga o le lelei mo le falemaʻi masini faʻafomaʻi, ma ua manumalo i le faʻalagolago ma le faʻatuatuaina o tagata tomai faapitoa i le soifua maloloina ma faʻalapotopotoga.


Taimi meli: Iuni-24-2024