itulau_fanua

Tala Fou

I le malo o le alualu i luma o le soifua maloloina, o le WEGO Foam Dressing ua avea ma sui o taaloga i le tausiga o manuʻa. O lenei oloa fou o lo'o i ai le susu susu ma le pa'i lelei e fesoasoani e faatumauina le microenvironment lelei mo le fa'amalologa lelei o manu'a. O micropores ultra-laiti i totonu o le vaega faʻafesoʻotaʻi manuʻa, tuʻufaʻatasia ma ana mea e pei o le gel pe a faʻafesoʻotaʻi ma vai, faʻafaigofie le aveeseina o le le faʻaleagaina, faʻamautinoaina se faʻaogaina, leai se tiga mo tagata mamaʻi.

O se tasi o mea taua i le WEGO Foam Dressing o le faʻaopoopoga o le sodium alginate, lea e le gata ina faʻaleleia ai le taofiofia o le suavai ae o loʻo i ai foi meatotino hemostatic. O lenei tulaga tulaga ese e tu'u ese ai mai la'ei masani o manu'a, ma avea ai ma filifiliga sili mo foma'i soifua maloloina ma gasegase. E le gata i lea, o le faʻaofuina o loʻo i ai le lelei o manuʻa e mafai ona faʻafoeina le faʻamaʻiina o le exudate ona o le sili atu ona lelei o le faʻafefe o le vai ma le vai ausa, faʻamalosia atili ai lona tulaga o le taʻitaʻi maketi.

WEGO, o le kamupani o loʻo i tua atu o lenei oloa faʻapitoa, ua atiaʻe masini faʻafomaʻi ma vailaʻau e avea ma ana faʻamuamua. Faatasi ai ma lana tautinoga i mea fou ma le lelei, WEGO ua faʻalauteleina lona aapa atu i inisinia faufale, tupe ma isi vaega eseese. O lenei faiga fa'apitoa e fa'amamafaina ai le tautinoga a le kamupani i le fa'aleleia atili o taunu'uga tau soifua maloloina ma fa'afetauia le suiga o mana'oga o le alamanuia tau soifua maloloina.

I se aotelega, o laei foam WEGO atoa o loʻo faʻatusalia ai se oso tele i luma i tekinolosi tausiga o manuʻa. O ona foliga sili atu, e aofia ai le susu susu, faʻapipiʻiina o le alginate ma le pulega sili atu o le exudate, e fai ma filifiliga faʻamalosi mo tagata tausi soifua maloloina o loʻo sailia le fofo sili mo latou gasegase. Aʻo faʻaauau pea ona taʻitaʻia e le WEGO le alualu i luma o le soifua maloloina, o le lumanaʻi o le tausiga o manuʻa e sili atu le susulu nai lo se isi lava taimi, faʻafetai i oloa e pei o WEGO Foam Dressing Bodysuits.


Taimi meli: Aukuso-27-2024