itulau_fanua

Tala Fou

A o'o i le tausiga o manu'a, o le filifiliga o la'ei e iai sona sao taua i le fa'agasologa o fa'amalologa. O le WEGO Foam Dressing Coverall o se oloa fou e maua ai se fofo atoatoa mo le puleaina o manuʻa. O le foam susu o lo'o i ai se lagona fa'alelei manaia ma fesoasoani i le fa'atumauina o le si'osi'omaga mama e mana'omia mo le fa'amālōlōina lelei o manu'a. Ole ultra-small micropores ile vaega fa'afeso'ota'i manu'a o lo'o i ai ni mea fa'ageli pe a fa'afeso'ota'i ma vai, fa'afaigofie ona aveese fa'agata ma fa'amautinoa le fa'aleagaina o le moega manu'a.

O se tasi o vaega taua o le WEGO Foam Dressing Coveralls o lona tuufaatasiga, lea e aofia ai le sodium alginate e faʻaleleia ai le taofiofia o le vai ma le hemostatic meatotino. O lenei mea e fa'amautinoa ai o le fa'aofuina e pulea lelei le manu'a o manu'a ma maua ai se si'osi'omaga lagolago mo le fa'amalologa. O le fa'aofuina lelei o le sua o le sua ma le sua o le ausa o le vai ua atili fa'amanuiaina ai i le lelei tele o le fa'afoeina o le exudate, ma fa'alelei ai mo manu'a eseese.

WEGO, le kamupani i tua atu o lenei oloa fou, o se taʻutaʻua e tuʻuina atu fofo faʻafomaʻi faʻafomaʻi ma le tele o oloa. O Weigao e sili atu i le 1,000 ituaiga ma sili atu i le 150,000 faʻamatalaga o oloa, ma ua avea ma se saogalemu ma faʻalagolago i masini faʻafomaʻi. O la latou tautinoga i le lelei ma le faʻafouina o loʻo faʻaalia i le WEGO foam dressings, lea e faʻaalia ai lo latou tuuto i le tuʻuina atu o fofo sili atu mo le tausiga o manuʻa.

I le faaiuga, o le WEGO Foam Dressing Bodysuit o se fofo sili ona lelei mo le tausiga o manuʻa e tuʻufaʻatasia ai le faʻamafanafanaga, tekinolosi faʻapitoa ma le lelei o le puleaina o manuʻa. Faatasi ai ma ona gafatia tulaga ese ma le lagolago a kamupani faʻavae e pei o WEGO, o le laei o loʻo sauni e faia se aafiaga taua i le fanua o manuʻa, tuʻuina atu i fomaʻi ma tagata gasegase se filifiliga faʻalagolago ma aoga e faʻaleleia ai le faʻamalolo ma le toe faʻaleleia.


Taimi meli: Sep-02-2024